2510 Objavljeno 10 januar 2022 Autor: Zoran Kalinac

Prvi u istoriji dvoranski turnir u futsalu"Lav Premium Arena 2022" zvanično je počeo. Ovaj turnir okuplja 42 ekipe, u dvije kategorije, od kojih 21 ekipa nastupa u kategoriji "Seniori", dok isto toliko ekipa nastupa u kategoriji "Radničke igre".

S ciljem da ovaj turnir bude brend i da okuplja ekipe iz čitvaog regiona, grad Gradiška je podržao ovu manifestaciju, poručuje načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti, Dragutin Kovačević.

"Obzirom na geografski položaj Gradiške, mišljenja sam da ovaj turnir može postati pravi brend i ići rame uz rame s turnirima poput onog u Zagrebu poznatijeg kao "Kutija šibica" ili banjalučki Borik. Ja bih se u svoje lično ime i u ime gradonačelnika Gradiške, Zorana Adžića, zahvalio svim društveno odgovornim kompanijama koje su podržale ovaj turnir."

Da je sportska dvorana "Arena Gradiška" zaživila u punom kapacitetu, potvrđuje i njen direktori, Miloš Vujnić, koji dodaje da se sve više mladih u Gradišci opredjeljuje za dvoranske sportove.

"Evo godinu dana od otvaranja sportske dvorane "Arena Gradiška" mi smo već organizovali niz manifestacija, među kojima je i ovaj "Lav Premium Arena 2022" turnir u futsalu. Raduje me činjenica da su to i građani Gradiške prepoznali, koj su evo kao što vidite došli da isprate ovu manifestaciju ali su prepoznali i privrednici, kojima bih se ovim putem zahvalio na pomoći u organizaciji turnira, kao i gradu Gradiška i Gradskoj upravi."

Pomenuti turnir trajaće do 18. januara, kada je predviđeno svečano finale, a dan pauze će biti 13. januar. Sama manifestacija ima i humanitarnu notu, gdje će dio sredstava od ulaznica biti uplaćen na račun Udruženja roditelja djece sa autizmom "Duga". 

Sve utakmice možete pratiti na našoj fejsbuk stranici, gdje će biti emitovan prenos uživo, dok će snimci utakmica biti emitovani na "SOS" kanalu.


Pratite ''Micro mrežu'':
    

Auto Janković