952 Objavljeno 20 oktobar 2020 Autor: Micro Mreza

Јedno lice poginulo je sinoć u saobraćajnoj nezgodi u Novoj Gradišci, saopšteno je iz hrvatske policije.

''U Policijskoj stanici Nova Gradiška oko 21.00 čas zaprimljena je dojava o saobraćajnoj nesreći u kojoj je jedna osoba poginula. Slijedi dalji rad i uviđaj'', objavila je policija.

Nova Gradiška-nesreća (Foto: Radio Nova Gradiška)

Kako saznaje portal Indeks, poginuo je 40-godišnji vozač.

Automobil se, kako se vidi na slikama koje je objavio Radio Nova Gradiška, zabio u kuću, probio zid, te završio u unutrašnjosti.

Nova Gradiška-nesreća (Foto: Radio Nova Gradiška)

''Sinoć, oko 21 čas, u Novoj Gradišci, na raskršću Ulice Slavča i Ljudevita Gaja, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Policijski službenici su uviđajem utvrdili, da je do saobraćajke došlo, jer je 40-godišnjak, upravljajući vlastitim automobilom, zbog neprilagođene brzine, prošao pored vidno postavljenog znaka ''stop-obavezno zaustavljanje'', te potom kroz raskrsnicu, sletio s kolovoza i udario u zid porodične kuće (vlasništvo 61-godišnjaka). Od siline udara vozilo je probilo zid kuće, te završilo u unutrašnjosti. Tom prilikom u spomenutoj kući nije bilo osoba. Vozač automobila je smrtno stradao na mjestu događaja. Policijski službenici dostavljaju obavještenje Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu'', stoji u saopštenju.

Besplatnu Android aplikaciju portala ''Micro mreža'' preuzmite OVDJE.

Auto Janković