Auto Janković
1011 Objavljeno 28 jun 2020 Autor: Zoran Kalinac

Mlada teniserka iz Gradiške Tea Kovačević nastavlja da niže uspjehe.

''Ponovo je "mala aždaja", naša Tea Kovačević fantastičnom igrom pokazala svjetsku klasu, ovom prilikom u Novom Sadu'', kaže za ''Micro mrežu'' Tein otac i trener Marko Kovačević.

Osvajačica ''Little Mo Florida'' briljirala je u najvećem gradu Vojvodine, na turniru iz kalendara Teniskog saveza Srbije, gdje je fantastičnom igrom bukvalno pomela svoje protivnice, izgubivši samo jedan gem u šest mečeva.

No description available.Organizatori turnira TK ''Elite'' po prvi put su imali priliku da ugoste jednu od najboljih svjetskih mlađih juniorki u tenisu.

''Naša Tea je imala srdačnu dobrodošlicu u tom klubu i imali smo veoma pozitivne kritike nakon završetka turnira'', dodaje Marko Kovačević.

No description available.Tea je u fantastičnoj formi nakon tri uzastopna turnira u Hrvatskoj, gdje je takođe pokazala da nema premca u svojoj kategoriji.

Već sljedećeg vikenda Tea nastupa na velikom međunarodnom turniru Trofej Beograda.

''Do početka tog turnira Tea će se pripremati u Beogradu i ovom prilikom se zahvaljujemo gradonačelniku našeg grada Zoranu Adžiću i opštinskoj upravi na podršci'', ističe Tein otac i trener Marko Kovačević.

No description available.No description available.

Testing centar Gradiška