Auto Janković
900 Objavljeno 13 maj 2020 Autor: Zoran Kalinac

Prava filmska ekipa danas je boravila u Gradišci kako bi snimila krati dokumentarac, odnosno promotivni spot o najuspješnijoj mladoj sportistkinji u BiH Tei Kovačević.

Naime, marketinška agencija ''Mania'' i ATV u zajedničkom projektu ''Puls ATV-a'' snimaju promotivne kratkometražne filmove o uspješnim ljudima iz Republike Srpske. Mlada teniserka Tea Kovačević to je zaslužila svojim talentom, neumornim radom na treninzima, te velikim brojem nagrada osvojenim na domaćim, regionalnim i svjetskim turnirima.

''Ovo je zaista jedan od rijetkih momenata da jedna cijela filmska ekipa po prvi put dođe u Gradišku, naravno zbog Tee, da napravi kratki dokumentarni film. Mi smo veoma ponosni na sve što smo postigli do sada i ovo je samo još jedan pokazatelj da je Tea na pravom putu'', kazao je za ''Micro mrežu'' Tein otac i trener Marko Kovačević.

Podjećanja radi, povodom 9. januara Dana Republike predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović dodjelila je plaketu ''Amblem i zastava Republike Srpske'' za lične rezultate i dostignuća mladoj teniserki Tei Kovačević iz Gradiške, pobjednici na prestižnom teniskom turniru za djecu uzrasta do 10 godina Mala Mo u Majamiju.

Promotivni spot čije snimanje se nastavlja za nekoliko dana biće dostupan javnosti u okviru promotivnog i reklamnog programa ATV-a, te na digitalnim platformama (Facebook, Instagram, YouTube).

Testing centar Gradiška