Auto Janković
842 Objavljeno 04 januar 2021 Autor: Zoran Kalinac

Mlada teniserka iz Gradiške Tea Kovačević po prvi put je nastupala na prestižnom turniru ''LEMON BOWL ROMA'' koji se održava u glavnom gradu Italije.

Nakon što je rutinski odradila 1. kolo turnira u kojem je sa 2:0 (6-1, 6-0) savladala Sereni Emmu, izgubila je meč osmine finala od Salvadori Micol sa 2:0, po setovima 6-2 i 6-2.

''Tea je odigrala fantastičan meč, bez obzira na krajnji rezultat i činjenicu da je svoj prvi meč igrala na šljaci, a ovaj drugi na tepihu. Nedostatak sreće na DEUCE rezultatu, u kojima je na svih takvih 7 gemova izgubila'', napusao je Tein otac i trener Marko Kovačević i dodao:

''Hvala svima na podršci, posebno našem gradonačelniku Zoranu Adziću i gradskoj upravi koja je i ovaj put zatvorila finansijsku konstrukciju za ovaj turnir i pomogla našoj Tei da dođe u glavni grad Italije na najmasovniji svjetski juniorski turnir. Ponosni na svoj grad Gradišku vraćamo se sa velikom željom da se opet ovdje vratimo i sledeće godine bacimo Rim pod noge. Pozdrav svima i hvala vam na podršci''.


Subscribe na naš YouTube kanal.

Pratite ''Micro Mrežu'' na FacebookuInstagramu i Twitteru.

Besplatnu Android aplikaciju preuzmite OVDJE.

Testing centar Gradiška