Auto Janković
487 Objavljeno 27 maj 2021 Autor: Zoran Kalinac

Rukometaši banjalučkog Borac m:tela, Leotara iz Trebinja, dobojske Sloge i Jedinstva 2015 iz Brčkog izborili su plasman na završni turnir Kupa Republike Srpske koji će se odigrati 4. i 5. septembra tekuće godine u Gradišci.

U odigranim četvrtfinalnim utakmicama postignuti su očekivani rezultati, a u lokalnom derbiju u Brčkom novi premijerligaš Jedinstvo 2015 je savladao Lokomotivu sa 25:21.

Pehar namijenjen najboljem timu u Kupu Republike Srpske brane rukometaši Borac m:tela koji su prošle godine na završnoj smotri u Doboju pobijedili Slogu sa 39:26, piše na zvaničnoj stranici Rukometnog saveza Republike Srpske.

U Gradišci dostojan otpor viceprvaku BiH pružili su mladi rukometaši Kozare. Najbolji je bio kapiten Marko Petošević sa 10, dok je Željko Todorović postigao 7 golova.

Jedan od najmlađih aktera utakmice koju je sa tribina u Areni Gradiška posmatralo oko 200 gledalaca Nikola Đurić imao je četiri intervencije, dok su Andžić i Kovačević upisali po dvije odbrane.

Rezultati četvrtfinalnih utakmica:

• Kozara (Gradiška) – Borac m:tel 25:38

• Derventa – MRK Sloga 31:48

• Leotar – ORK Borac 26:21

• Jedinstvo 2015 – Lokomotiva 25:21


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa