414 Objavljeno 19 maj 2021 Autor: Zoran Kalinac

Rukometni klub ''Sloga'' je zajedno sa kompanijom Leburić komerc uspješno organizovao rukometni turnir ''Fortuna kup 2021 Prnjavor''.

Na turniru su učestvovale izuzetno kvalitetne mlade ekipe RK Borac m:tel Banja Luka i ORK Kozara 2 Gradiška, te domaćin Sloga. Iako je turnir bio prijateljskog karaktera na parketu dvorane Sloga odigrane su odlične, neizvjesne i zanimljive utakmice. Prvo mjesto je zasluženo osvojila ekipa RK Borac m:tel Banja Luka, drugo mjesto pripalo je rukometašima iz Gradiške, dok su domaći rukometaši osvojili bronzanu medalju.

Rukometaši gradiške Kozare nastupili su u podmlađenom sastavu i odigrali turnir na vrhunskom nivou, te na kraju osvojili drugo mjesto. U finalu su poraženi od ekipe Borca (27:24) koja je šampion Druge lige Republike Srpske.

Završnica za najmlađe

Generacija 2004. godišta ORK ''Kozara'' ove godine igra završnicu prvenstva Republike Srpske koja će se održati u Banja Luci od 29. do 30. maja.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa