Auto Janković
328 Objavljeno 02 mart 2021 Autor: Zoran Kalinac

Istorijska uktamica za Omladinski rukometni klub ''Kozara'' protiv banjalučkog Kaluđera u okviru 1. kola Kupa Republike Srpske završila je pobjedom crveno-bijelih rezultatom 44:28.

ORK ''Kozara'' u ovaj meč ušao je u kombinovanom sastavu, te su prilku dobili i mlađi igrači koji nastupaju za Kozaru 2. 

Za prvi tim Kozare debitovao je jedan od najtalentovanijih dječaka Danilo Pavlović (2006) koji je za samo šest minuta postigao tri gola. Takođe priliku je dobio i Aleksa Bjelajac (2004) koji je upisao dva pogotka.

Najefikasniji u redovima domaćih bili su Aleksandar Gvozden i Jovan Janković sa po osam golova, dok je u ekipi ''Kaluđera'' najbolji bio Zoran Davidović koji je osam puta matirao golmane Kozare, glavne aktere ove utakmice.

Meč je obilježio prvi golman Saša Kovačević sa 15 odbrana, a pratio ga je i mladi Luka Andžić koji je na kraju dobio priliku i za vrlo kratko vrijeme skupio pet intervencija.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Testing centar Gradiška