2239 Objavljeno 17 oktobar 2020 Autor: Zoran Kalinac

Posljednjeg vikenda oktobra mjeseca u BiH i Srbiji biće održano pojedinačno seniorsko državno prvenstvo u muškoj konkurenciji.

U Smederevu će se šampionat održati od 27. do 31. oktobra, dok će se borba za medalje u BiH voditi od 30. oktobra do 01. novembra u Bijeljini.

U Banjaluci se u dvorani Bokserskog kluba ''Kruna'' za predstojeće šampionate pripremaju trojica boksera pod stručnim nadzorom trenera Miće Batice Poletana. Formu za prvenstvo BiH tempiraju Adem Fetahović i Bojan Stojčević, koji će se boriti u velter kategoriji (do 69 kg), i Sandro Poletan, koji će u Smederevu učestvovati u srednjoj kategoriji (do 75 kg).

''Treniram u Banjaluci u Bokserskom klubu ''Kruna'', putujem dva puta dnevno na treninge ujutro i naveče i maksimalno sam motivisan za državno prvenstvo BIH'', rekao je za ''Micro mrežu'' Bojan Stojčević.

Pripreme će trajati 21 dan, a fokus je na brušenju forme i uvježbavanju taktično-tehničkih finesa.

''Međusobnim sparinzima značajno su podigli formu na optimalan nivo'', komentarisao je za ''Žurnal'' Mićo Poletan uz uvjerenje da će sva trojica biti sposobni za osvajanje medalja na predstojećim prvenstvima.

''Spremam se sa Sandrom Poletanom i Ademom Fetahovićem sa najbolja dva boksera na prostoru bivše Jugoslavije, a treniram u klubu Sandra Poletana i trenera Miće Poletana. Zahvaljujem se svim sponzorima koji su me podržali do sad'', ističe za ''Micro mrežu'' Bojan Stojčević, kojeg u Gradišci svi znaju po nadimku ''Čoki''.

Besplatnu Android aplikaciju portala ''Micro mreža'' preuzmite OVDJE.