6583 Objavljeno 14 maj 2021 Autor: Zoran Kalinac

U sportskoj dvorani Arena Gradiška otvorena je jedna od najsavremenijih teretana u Republici Srpskoj i BiH.

Mladi sportisti Marko i Luka Vanovac zajedno sa Semirom Cimirotićem na ideju o realizaciji osnivanja nove teretane u gradu na Savi došli su prije sedam mjeseci, a danas su vrata otvorili za sve ljubitelje pojedinačnih i grupnih treninga.

''Razmišljali smo najprije o fitnes centru, a kada se otvorila prilika u Areni odmah smo krenuli na posao. Uslijedio je najteži dio i trebalo nam je tri mjeseca da spremimo sve. Za sada smo vrlo zadovoljni i nadamo se da ćemo gradu pružiti nešto novo i da će svi naši korisnici biti zadovoljni sa našim uslugama'', rekao je za ''Micro mrežu'' Marko Vanovac.

U teretani će se odvijati grupni treninzi sa dvije funkcionalne grupe, te dvije grupe za djevojke koje će voditi Vanja Šmitran i uz to će biti i boks treninzi za djecu i za rekreativce koje će voditi Marko Vanovac.

''Apsolutno smo obezbjedili sve moguće uslove da bi klijentima pružili najbolju moguću uslugu'', istakao je Marko Vanovac.

Pored Marka i Vanje grupne treninge vodiće Dijana Pejić i Luka Vanovac.

''Mladi smo, ambiciozni i željni rada i izazova, cilj nam je da se istaknemo i pružimo našem gradu nešto novo i da napravimo jednu lijepu priču. Što se uzrasta tiče svi su dobro došli, a takođe imamo našu Instagram stranicu na koju se takođe svi mogu obratiti za dodatne informacije'', poručio je za ''Micro mrežu'' Luka Vanovac.

Teretana će raditi od ponedjeljka do subote od 9.00 do 22.00 časa, nedjeljom od 15.00 do 21.00. Mjesečna članarina za muškarce je 40 KM, a za žene 35 KM, dok je za đake 30 KM, a sportske klubove 25 KM.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković