742 Objavljeno 27 januar 2020 Autor: Micro Mreza

Večeras nas u Laktašima očekuje pravi praznik košarke. Na noge Igokei dolazi Crvena zvezda. Igokea je u sjajnoj seriji od četiri vezane pobjede i u dobrom raspoloženju dočekuje ovaj meč. Međutim, u klubu iz Aleksandrovca svjesni su snage rivala.

''Ove četiri vezane pobjede koje smo ostvarili, daju nam komfora da uđemo u završnicu lige. Dok matematički ne osiguramo opstanak, moramo biti maksimalno fokusirani. Što se tiče meča sa Zvezdom, ovo je praznik košarke za naše mjesto a i šire područje. Nadam se punoj dvorani. Zvezda ima mnogo pristalica ovde ali se nadam da će naša publika, koja nas je protiv FMP-a i Mornara nosila do pobjede, biti naš vjetar u leđa'', rekao je trener Igokee, Dragan Bajić.

Zvezda ove sezone ima deset pobjed ai šest poraza, što i nije realno stanje stvar s obzirom na kvalitet koji Zvezda posjeduje.

''Suvišno je komentarisati kvalitet Zvezde. Mislim da nikada nisu imali jači tim. Neke propuste koje su napravili u ABA ligi, pokušaće da isprave i da ih ne ponove. Imaju raznovrstan tim, dobro popunjen na svim pozicijama. Neće nam biti lako. Pokušaćemo se spremiti maksimalno za ovu utakmicu i ako nam se ukaže promil šanse, nadam se da ćemo to znati iskoristiti'', zaključio je Bajić.

Meč u Laktašima počinje u 17h.

/sport.dc/

Auto Janković