1072 Objavljeno 24 januar 2020 Autor: Zoran Kalinac

Upravni odbor Fudbalskog kluba ''Lijevče'' iz Nove Topole sinoć je održao sastanak, na kome je usvojio nekoliko odluka i smjernica za budući period.

''U narednoj polusezoni osnovni cilj kluba je promocija igrača iz našeg mjesta i okruženja i pružanje prilike mladim igračima iz kadetske ekipe, koja je u protekloj polusezoni u kvalitetnoj ligi pružila odlične partije i izbacila talentovane pojedince'', stoji u saopštenju.

Šef stručnog štaba Dalibor Balaban je zakazao početak priprema za 02.02.2020. godine, dok je prvi trening planiran u fiskulturnoj sali OŠ ''Petar Kočić'' u Novoj Topoli.

''Očekuje se da prozivki prisustvuje 25 igrača, od čega je osam novih imena o kojima će pojedinačno biti riječi na kraju prelaznog roka'', kazali su iz kluba koji je nedavno proslavio veliki jubilej, 90 godina postojanja.

''Redovna godišnja skupština kluba je planirana za početak mjeseca februara, članovi skupštine će o istoj biti obavješteni kao i zainteresovana javnost''.

Povratak ljubimca topolske publike

Svakako informacija koja je obradovala sve navijače i simpatizere trećeligaša iz Nove Topole, jeste povratak Bojana Tomića koji će se ovog proljeća nakon duge i teške povrede leđa ponovo vratiti na teren.

Donacije

Bivši fudbaler Lijevča, Darko Šandara nedavno je obradovao sve članove kluba donacijom nove garniture dresova i štucni, dok je veliki prijatelj kluba Dario Čutura najprije donirao dva kompleta po 20 štucni, a zatim i deset lopti.

Jesenji dio sezone u Regionalnoj ligi Republike Srpske, grupa zapad, Lijevče je okončalo na devetom mjestu sa osvojenih 13 bodova. U prvom proljećnom kolu u Novoj Topoli gostovaće Krajina.

Auto Janković