409 Objavljeno 21 septembar 2020 Autor: Micro Mreza

Utakmicama 2. kola nastavljen je šampionat u Gradskoj fudbalskoj ligi Gradiška.

Najuzbudljiviji meč odigrali su Romanovci i Stevan Dukić. Domaći su poveli u 12. minuti preko Gorana Mitrovića, da bi ekipa iz Rogolja pred sam kraj prvog dijela uspjela izjednačiti, a strijelac je bio Bojan Savanović. Potpuni preokret u nastavku gostima je obezbjedio dvostruki strijelac Belmin Lizalo na asistencije Stefana Dukića, dok su Romanovci do kraja meča u 87. uspjeli smanjiti na 2:3 golom Duška Ercega.

Susret između Vilusa i kozinačkog Bratstva završen je podjelom bodova, a oba pogotka viđena su u prvih osam minuta. Najprije su domaći poveli u 6. kada je Nemanja Blesić iskoristio kazneni udarac, a samo dva minuta kasnije Aljoša Daraboš pogađa mrežu kapitena Vilusa Mile Dimića i na kraju ispostaviće se postavlja konačan rezultat ove utakmice.

Nakon teškog poraza na startu prvenstva seferovačka Mladost priliku za popravni dočekala je u drugoj rundi protiv Bratstva iz Orahove. Domaće u 13. minuti u prednost dovodi Boban Bijelić, međutim samo 60 sekundi kasnije tim iz Orahove stvari vraća na početak preko Jovana Gvozderava. U drugom poluvremenu 70. minut bio je ključan za Mladost. Kazneni udarac izveo je Bobah Bijelić i svojim drugim pogotkom na utakmici Seferovčanima obezbjedio prvu pobjedu u novoj sezoni.

Slobodna ekipa bio je Ratar iz Stare Topole.

Rezultati 2. kola:


◾️ Romanovci - Stevan Dukić 2:3

◾️ Vilusi - Bratstvo (K) 1:1

◾️ Mladost (S) - Bratstvo (O)

Tabela: Bratstvo (K) 4, Stevan Dukić 4, Mladost (S) 3, Vilusi 2, Ratar 1, Bratstvo (O) 1, Romanovci 0.