1379 Objavljeno 22 februar 2018 Autor: Zoran Kalinac

Fudbaleri Kozare iz Gradiške i dalje vrijedno i naporno treniraju po izuzetno teškim uslovima za rad. Četa Vuleta Trivunovića do sada je odigrala dva pripremna susreta, u kojima su ostvarili isto toliko pobjeda bez primljenog gola, (Ljubić Prnjavor 3:0, Jedinstvo Žeravica 1:0).

Naredni rival crveno-bijelih, kojima će u nastavku proljećnog dijela prvenstva prevashodni cilj biti opstanak u društvu najboljih entitetskog prvenstva, biće ekipa Tekstilca iz Dervente.

Fudbaleri Tekstilca su tokom priprema odigrali ukupno tri prijateljske utakmice i upisali su isto toliko poraza. Dervenćanima u pripremnom periodu i ne ide baš najbolje, a da stvar bude još gora povredu je zadobio i bivši fudbaler upravo kluba iz grada na rijeci Savi, Ozren Perić.

Rođeni Gradiščanin ljetos je pristigao u klub iz Dervente i u prvom dijelu sezone postigao je osam pogodaka, tako da ova povreda predstavlja veliki hendikep za izabranike Marka Stojića.

Susret između Kozare i Tekstilca igra se sutra na stadionu fudbalskog kluba Željezničar iz Banjaluke sa početkom od 15 časova i 30 minuta.

Auto Janković