Auto Janković
584 Objavljeno 22 jun 2021 Autor: Micro Mreza

Na stadionu Velimir Sombolac u Gradišci odigrana je prva polufinalna utakmica završnice OFL BiH za kadete. Pred oko 200 gledalaca, po vrućem i sparnom vremenu kadeti FK Kozara savladali su kadete HNK Tomislav izTomislavgrada sa 4-3.

Majstorijom Subotić Andreja kadeti Kozare dolaze u vođstvo od 1-0 već u sedmoj minuti. Već u 14. minuti isti igrač povećava vođstvo Kozare na 2-0, a samo dva minuta kasnije novi gol za Kozaru i vođstvo od 3-0 postiže Aljoša Blagojević. Uspijevaju kadeti HNK Tomislav golom Šiško Domagoja  20. minuti da smanje rezultat na 3-1, ali odmah uzvraća Kozara i trećim golom Subotić Andreja u 34. minuti Kozara vodi sa 4-1, rezultat s kojim se odlazi na poluvrijeme.

Iako je velika vrućina, nije nedostajalo borbenosti i igre na obe strane. Napadaju obe ekipe, a ekipa HNK Tomislav drugim golom Šiško Domagoja u 60. minuti smanjuje na 3-2. Imaju gosti iz Tomislavgrada još dvije odlične šanse, ali se ističe golman Kozare Glišić. Ipak, ponovo radost za HNK Tomislav u prvoj minuti sudijska nadoknade, gol postižeŠteko Kristijan i utakmica završava pobjedom Kozare od 4-3.

Ovom pobjedom kadeti Kozare su se plasirali u finale završnice OFL BiH za kadete koje se igra danas od 18 časova na stadionu Velimir Sombolac u Gradišci, a protivnik će im biti FK Željezničar Sarajevo.

''Ulaz na finalnu utakmicu je slobodan, te se nadamo da podrška našim kadetima u borbi za trofej neće izostati'', saopštili su iz FK ''Kozara''.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa