Auto Janković
299 Objavljeno 07 maj 2021 Autor: Micro Mreza

U utakmici 2. kola Lige za prvaka drugologaškog karavana Republike Srpske grupa ''Zapad'' sutra se od 16.30 časova u Omarskoj sastaju istoimeni domaćin i Sloboda iz Mrkonjić Grada, a ovaj meč direktno će prenositi Portal ''Micro mreža'' na svojoj Facebook stranici.

U nedjelju se u Omarskoj igra derbi kompletnog prvenstva jer se sastaju dvije prvoplasirane ekipe, Omarska i Sloboda iz Mrkonjić Grada.

Anando Krecelj, kapiten Omarske i lider ove generacije uvjeren je da će Omarska iskoristiti drugu meč loptu.

''Druga po redu meč lopta za nas. Dolazi nam najveći konkurent ove godine i očekujem pravi derbi. Vjerujem u našu ekipu i ako budemo na nivou koji možemo pružiti uvjeren sam da rezultat neće izostati. Dobro treniramo ove sedmice i svi smo na okupu. Nećemo podcijeniti a ni precjeniti gostujuću ekipu. Mislim da su svi naši igrači svjesni uloga i da će dati 150 posto svojih mogućnosti jer je vrijeme za vrhunski uspjeh. Ekipe se dobro poznaju kao i sami igrači tako da znam da će to biti fer i korektna utakmica'', rekao je Krecelj.

Igor Mirković, strateg i najbolji igrač Slobode, nada se pozitivnom rezultatu koji bi goste ostavio u trci za prvo mjesto.

''Posle pauze od 45 dana mogu biti zadovoljan nastavkom prvenstva i prvom utakmicom u play-off-u i pobjedom od 5:1 protiv ekipe Jedinstva iz Žeravice, međutim tu utakmicu smo već arhivirali i okrećemo se derbi utakmici protiv ekipe Omarske! Nastavak takmičenja nam donosi opet gostovanje kod prvoplasirane ekipe koja je nemilosrdna na domaćem terenu i ima samo jedan neriješen rezultat i sigurno su favoriti u ovoj utakmici. Međutim imamo i mi svoju računicu i sigurno da ćemo tražiti svoju priliku da dođemo do tri boda koja nas ostavljaju u nekoj teoretskoj igri za prvo mjesto! Očekujem otvorenu utakmicu jer jedna ekipa ima priliku ovjeriti prvo mjesto, a druga ekipa napraviti priključak i prvenstvo učiniti zanimljiv nadam se da će biti ovo drugo'', zaključio je Mirković.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Testing centar Gradiška