561 Objavljeno 25 decembar 2021 Autor: Danijel Glišić

Kraj kalendarske godine u Laktašima je sada već tradicionalno rezervisan za izbor najbolje sportiste ove lokalne zanednice.

Sinoć je Galerija Doma Kulture bila mala da ugosti sve sportiste i sportske radnike, kao i trenere i roditelje koji su došli da isprate ovi manifestaciju koja se u laktašima održava već dvadesetšest godina.

''Na početku ove kakendarske godine nismo bili ni svesni koliko će ova godina u Laktašima biti uspešna za naše sportiste. Mnoga su takmičenja bila upitna zbog situacije u kojoj smo se našli početku iste. Ovo je jedna jedna od najuspešnijih godina za naš sport, jer su i mnogi sportski kolektivi ali i pojedninci ostvarili izuzetne sportske rezultate. Ono što posebno u našoj lokalnoj zajednici je da imamo izzetne sportske rezultate, a gradnjom sportske dvorane pored Osnovne Škole u Klašnicama krajem januara naredne godine nasavljamo da ulažemo u sportske terene i da stvorimo najbolje uslove za naše sportiste, od najmladjih do velikih sportskih kolektiva'', rekao je Mirolsav Bojić, načelnik opštine Laktaši.

Najbolji sportsista opštine Laktaši je Goran Zelenika član fudbalskog kluba ''Laktaši'' jesenjeg šampona Druge lige Republike Srpske - Zapad.

''Ovo priznanje je veoma značajno za ceo sportki koektiv ali i za mene lično. Ostvarili smo izuzetne rezultate. Sa Fudbalskim Klubom ''Laktaši'' smo Jesenji prvaci Druge lige Republike Srpske - Zapad i nadam se da ćemo dobrim i kvalitetnim pripremama koje planiamo odratiti u zimskoj pauzi nastaviti niz dobrih utakmica i overiti na proleće titiulu i plasman u Prvologaško društvo republike Srpske'', kazao je Goran Zelenika, najbolji sportista opštine Laktaši.

Nagrađeni:

-Najperspektivniji sportistkinja od 10 do 16godina:

Hana Predojević – Ženski košarkaški klub ''Igokea''

- Najperspektivniji spotista od 10 do 16godina

Luka Jovičić – Košarkaški klub ''Igokea''

- Najuspešnija sportistkinja do 18godina:

Tamara Đukić – Đžudo Klub ''Laktaši''

- Najuspešniji sportista do 18godina:

Veljko Radetić – Fudbaski Klub ''Laktaši''

- Najbolji trener:

Miljan Bajić – Fudbalski Klub ''Laktaši''

- Najbolja ekipa:

Košarkaški Klub ''Igokea''


Pratite ''Micro mrežu'':
 Facebook, Logo, Social Network, Network   

Auto Janković