Auto Janković
198 Objavljeno 07 maj 2021 Autor: Micro Mreza

Od ponedjeljka, 10. maja, u Srpskoj se dozvoljavaju sve takmičarske aktivnosti sportskih organizacija i sportista svih uzrasnih kategorija u grupama do 30 osoba, bez prisustva publike ili drugih osoba koja nisu akreditovana od strane organizatora.

Republički štab za vanredne situacije na današnjoj sjednici donio je Zaključak o sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona u Srpskoj, saopšteno je iz Ministarstva porodice, omladine i sporta RS.

''Ovom odlukom se dozvoljava nastavak takmičenja nižih liga Republike Srpske i takmičenja u mlađim uzrasnim kategorijama u dvoranskim sportovima. Dozvoljavaju se i takmičenja i sportista koji takmičarske aktivnosti obavljaju na otvorenom, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera propisanih od strane Instituta za javno zdravstvo RS. Zaključak stupa na snagu u ponedjeljak'', navodi se u saopštenju, prenosi Srpskainfo.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Testing centar Gradiška