702 Objavljeno 27 april 2021 Autor: Micro mreža

Porodični biznis porodice Lazić iz mjesta Crnjelovo kod Bijeljine počeo je još 26. aprila 1981. godine, a sve je krenulo od automehaničarske radionice koja je zapošljavala četiri radnika. Par godina kasnije, započeli su biznis po kome su danas prepoznatljivi – otvorili su prvu benzisku pumpu u istoimenom naselju.

Firma je u narednim decenijama bilježila konstantan rast, da bi danas Dragstes imao jedanaest benzinskih pumpi širom Republike Srpske, na kojima je zaposleno stotinjak radnika. Tu ne staju, te je u planu do kraja ove godine otvaranje još jednog objekta.

Kompanija Dragstes d.o.o. svoje poslovanje u Gradišci započinje početkom septembra 2019. godine, da bi godinu dana kasnije otvorila još jednu benzisku pumpu. Obe benziske pumpe nalaze se na magistralnom putu Gradiška-Banjaluka u naseljima Rovine i Romanovci.

"Naša firma je iz godine u godinu ulagala u poslovne aktivnosti, razvijala se prateći trendove i poslovne prilike na tržištu. Planovi za budućnost su usmjereni na ponudu brze i kvalitetne usluge, te stalnim unapređenjem poslovne politike i organizacije rada ispratiti očekivanja naših kupaca”, rekli su iz kompanije DRAGSTES.

Centari civilnih inicijativa