Auto Janković
2099 Objavljeno 08 april 2021 Autor: Micro mreža

Auto škola “Koljanin” je jedna o rijetkih auto škola koja vam pruža sveobuhvatnu obuku kada je u pitanju usavršavanje vozača motornih vozila.

Naša auto škola je porodični biznis, kojim težimo da pokažemo kako porodica može da opstane, živi i radi na ovim prostorima ako je okupljena oko jednog cilja.

Želja vlasnika auto škole “Koljanin” je da stečeno iskustvo i rad u saobraćaju pretoči u rad s kandidatima i ponudi im najbolje teorijsko i praktično znanje.

Kako kažu u ovoj auto školi zadovoljan i naučen kandidat je najbolja reklama koju možemo imati. Jedino kvalitetan rad ostvaruje uspeh.

Kandidatima nudimo plaćanje na rate, a prvih pet kandidata koji se prijave do 15. u mjesecu ostvaruju mogućnost popusta na ukupnu cijenu obuke.

Zato ne oklijevajte nego nas pozovite na brojeve telefona: 065 561 075 ili na 065 201 524 ili nas pronađite u Ulici “Atinska 2” Gradiška, te na našoj fejsbuk stranici.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa