Auto Janković
506 Objavljeno 11 novembar 2020 Autor: Micro Mreza

OK team će u saradnji sa Kulturnim centrom Gradiška 19. i 20. novembra realizovati sadržaje i program Nektar OK Fest karavana.

Nakon Foče, Trebinja, Zvornika i Banjaluke, sledeća stanica je Gradiška /19. – 20. novembar/.

Program u Kulturnom centu Gradiška započeće u četvrtak 19. novembra u 19:00, otvaranjem izložbe fotografija ''OK fest retrospektiva'', autora Vedrana Ševčuka i Marka Ristića.

Nakon otvaranja izložbe, od 20:00 očekuje nas koncert Palladio String Quarteta. Repertoar kvarteta čini širok spektar muzičkih žanrova, među kojima su pop, rock, tango, filmska muzika, evergreen i klasika. 

U petak 20. novembra od 18:00 časova u Kultunom centru Gradiška na programu Nektar OK fest karavana je projekcija filma ''Tusta'', režisera Andreja Korovljeva. Riječ je o dokumentarnom filmu o najvećem frontmenu ex-Yu punk-rock scene, čovjeku koji je prerastao muziku i postao simbol slobodnog mišljenja i zdravog razuma – Branku Črnac Tusti, frontmenu benda KUD Idijoti.

Od 20:00 očekuje nas projekcija filma ''Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu'', režisera Mladena Matičevića  sa elementima igranog filma.

Ulaz za sve programe je slobodan, ali zbog ograničenog broja mjesta molimo publiku da blagovremeno preuzme ulaznice na biletarnicama Kulturnog centra, zbog trenutne epidemiološke situacije.

Rezervacije na broj 051 810 500.

Besplatnu Android aplikaciju portala ''Micro mreža'' preuzmite OVDJE. 

Centari civilnih inicijativa