366 Objavljeno 30 jul 2021 Autor: Micro Mreza

Na devetom Nektar Fresh Wave festivalu nastupiće 60 renomiranih izvođača sa svjetske i regionalne muzičke scene.

Festival će se održati od 5. do 7. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

''Banjalučku tvrđavu Kastel obilježiće najjače izdanje festivala do sada, a nakon više od 16 mjeseci, sve je spremno da se ponovo družimo i uživamo u muzici, slaveći ljubav i radost druženja na najboljem festivalu u BiH. Posjetioce festivala očekuje trodnevni spektakl bez premca sa do sada najvećom binom Main Stagea i festivalskom produkcijom koja do sada nije viđena u ovom dijelu planete'', saopšteno je iz organizacije ovog festivala.

Među izvođačima koji će nastupiti na festivalu su i zvijezde elektronske scene Sven Väth, Ilario Alicante, Nastia, Victor Ruiz.Deborah De Luca, John Digweed.

Više od 80 odsto VIP i 60 odsto regularnih festivalskih ulaznica je već rasprodato, smještajni kapaciteti u Banjaluci su poprilično popunjeni, a interesovanje regionalne festivalske publike je najveće otkad festival postoji, navodi se u saopštenju.

Prema dosadašnjim podacima festival će posjetiti ljubitelji elektronske muzike iz više od 20 svjetskih zemalja.

Predfestivalski period ove godine je i u znaku velikog broja zahtjeva za akreditovanje novinarskih ekipa iz zemlje, regiona, svijeta.

Rezidenti Nektar Fresh Wave festivala Mladen Tomić, Nebs Jack, Joma Maja i Woodie predvode regionalne izvođače koji će se ovog ljeta pridružiti glavnim zvijezdama festivala.

Energy bina Nektar Fresh Wave festivala i ovog ljeta predstavlja najtraženiju regionalnu muzičku poslasticu, a listu izvođača koji će nastupiti na ovoj bini predvode imena kao što su Petar Dundov, Space Motion, Forest People, Damir Hoffman, Marko Vuković, Roxa, Coeus, Siniša Tamamović, Kristijan Molnar, Bokee, TKNO, Miloš Vujović i mnogi drugi

Za ljubitelje živih nastupa, a na Jegermeister Live bini Nektar Fresh Wave festivala, pobrinuće se Vojko V, Klinac, Krankšvester, Ajs Nigrutin i Timbe, Marčelo, Brutal Protest, Kosnik, Fox, Surreal.

Osim festivalskih bina posjetioce očekuju fan zone i drugi sadržaji koji će se realizovati u saradnji sa medijskim pokroviteljima, prijateljima i partnerima festivala.

Ulaznice za deveto izdanje Nektar Fresh Wave festivala dostupne su na prodajnim mjestima u Banjaluci - Trg Krajine i Hogwarts Pub, kao i putem tiket servisa Kupikartu.ba i na njihovim prodajnim mjestima širom regiona.

U prodaji su paket trodnevne ulaznice po cijeni od 60 KM/30 evra, trodnevne VIP ulaznice po cijeni 100 KM/50 evra, jednodnevne ulaznice po cijeni od 30 KM/15 evra; i jednodnevne VIP ulaznice po cijeni od 50 KM/ 25 evra.

Iz organizacije festivala napominju da svi koji su zadržali prošlogodišnje ulaznice iste mogu iskorititi za ulazak na ovogodišnje izdanje festivala.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa