Auto Janković
747 Objavljeno 22 jun 2021 Autor: Micro Mreza

U prostorijama Doma kulture u Vrbaškoj održan je kasting odnosno izbor glumaca za film ''Djeca Kozare'' na kome su imala priliku da učestvuju i pokažu svoja glumačka umjeća djeca svih uzrasta.

Vrbaščanin Bojan Macura ispred udruženja ''Vrbaška kroz vrijeme'' zahvalio se sugrađanki Dragani Marić glumici narodnog pozorišta Republike Srpske koja je iskazala tu čast da se u Vrbaškoj održava izbor glumaca za film ''Djeca Kozare'' na koji se prijavilo više od 300 djece sa područja Gradiške i Kozarske Dubice.

Kasting menadžer Slobodan Boban Dedeić koji iza sebe ima višedecenijsko iskustvo u ovom poslu i koji je radio na prostoru cijele bivše Jugoslavije, ali i šire, izjavio je kako će mu ovaj dan ostati u sjećanju, a posebno je pohvalio organizaciju kastinga.

Dragana Marić glumica narodnog pozorišta Republike Srpske iz Banja Luke koja je rodom i porijeklom iz Vrbaške smatra kako je možda bila i malo sebična kada je izrazila inicijativu da se kasting održi u njenom rodnom selu, ali sigurna je kako samo djeca iz ovog potkozarskog kraja mogu pružiti najviše i najbolje za ovaj film, jer svojim korjenima su vezana za golgotu svojih predaka.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa