352 Objavljeno 20 jun 2021 Autor: Nebojša Kljajić

Poljska serija Zaslepljen svetlima nas kroz svojih osam epizoda vodi u život varšavskog dilera kokaina Kubu. Serija je zasnovana na romanu  Jukuba Žilčika, dok režiju potpisuje Kšištof Skoniečni. Serija je premijerno izašla 2018. godine i ima samo jednu sezonu.

Kuba je neko ko ima sve pod kontrolom, pravi perfekcionista. Svaki korak je unapred smišljen baš kao i njegov imidž. Nova, skupocena garderoba, besna kola su samo slika koju je stvorio za ljude oko njega. On je prava enigma za njegove poznanike i klijentelu. O njemu se malo zna, pa čak i to gde živi. Njegova klijentela su samo ljudi iz visokog društva, političari, muzičke zvezde, voditelji, bogate domaćice.

Umoran od ovakvog načina života odlučuje da ode na zasluženi odmor u Argentinu. Kupuje dve karte u jednom pravcu i sledeće nedelje ima let. Pre polaska mu ostaje da obavi još neke stvari. U međuvremenu iz zatvora izlazi mafijaš starog kova, Dario. Njihovi putevi će se međusobno ukrstiti, što će Kubu vratiti u realnost i podsetiti ga da se iz ovog posla ne izlazi tako lako. Ovaj put će morati dobro da promeša svoje karte i odigra sa najjačim adutima jer ispred sebe ima iskusnog protivnika koji zna sve trikove u ovoj igri.

Da li će uspeti da se suoči sa svojim problemima? Donese prave odluke u kriznim situacijama, na koga može da računa? Za koga je druga karta ostaje vam da saznate ukoliko pogledate seriju.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa