181 Objavljeno 12 januar 2021 Autor: Micro Mreza

Kulturni centar Gradiška nedavno je pokrenuo konrkus proze i poezije ''Korona u zimi'' i serijal fotografija pod nazivom ''Zimska idila''.

''Podstaknutu vašim radovima, Kulturni centar Gradiška pokreće još jedan konkurs priča i pjesama ''Korona u zimi''. Konkurs će biti otvoren do 01.03.2021. godine, a svoje radove možete dostaviti na našu adresu ili elektonskim putem, preko Facebook stranice ili imejl adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.'', saopšteno je iz ove ustanove.

Nagrade za ovaj konkurs su:

Prva nagrada – 100 KM
Druga nagrada – 50 KM
Treća nagrada – 30 KM

Serijal fotografija ''Zimska idila''

Kulturni centar Gradiška organizuje serijal fotografija pod nazivom ''Zimska idila''. Uslikajte vašu okolinu i pošaljite na FB stranicu Kulturnog centra Gradiška ili na e – mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Konkurs traje do 21.03.2021. godine. S obzirom na epidemiološku situaciju Kulturni centar organizovaće digitalnu izložbu, gdje će posjetioci stranice birati najbolje fotografije, tako što će označiti fotografiju koja im se sviđa.

Prve tri fotografije sa najvećim brojem sviđanja biće nagrađene i izložene u Kulturnom centru.


Subscribe na naš YouTube kanal.

Pratite ''Micro Mrežu'' na FacebookuInstagramu i Twitteru.

Besplatnu Android aplikaciju preuzmite OVDJE.

Arcadia company