Koliko se vrednuje agencijski rad i kada je pravi trenutak za razgovor o povećanju agencijske naknade? Koji digitalni trendovi vladaju i šta možemo očekivati do kraja 2021. godine? Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja će dati direktorka agencije Drive, Danka Trbojević, na ovogodišnjem Play Media Day-u. U susret događaju, donosimo intervju sa Dankom, vlasnicom MBA diplome za marketing komunikacije.

231 Objavljeno 26 maj 2021 Autor: Micro Mreza

Daniel Sabljić rođen je 1973. godine, 2021. godine i dalje stoji među stativama i jedan je od najboljih golmana u Prvoj m:tel ligi Republike Srpske. Otac dvoje djece, koji je početkom 21. vijeka branio protiv Kila, branio za reprezentaciju Bosne i Hercegovine (1994. godine), imao je prije mjesec dana 29 odbrana na jednoj utakmici. Sudija, delegat, trener, a ono najvažnije bez i jedne jedine mrlje u rukometnoj karijeri, čovjek o kome se čuju i pričaju samo pozitivne i lijepe stvari. Čitav život je dao rukometu u Bosni i Hercegovini, a daje i dalje, zato i jeste VELIKI i zaslužuje više od svih nas!

330 Objavljeno 21 maj 2021 Autor: Saša Kovačević

Mi smo titulu osvojili na defanzivu, dok ovaj tim igra mnogo atraktivnije za oko, rekao je za "Nezavisne" Boris Raspudić, fudbaler koji je bio član generacije Borca koja je 2011. godine u Banjaluku donijela prvu i zasad jedinu titulu prvaka BiH u istoriji "crveno-plavih".

1100 Objavljeno 20 maj 2021 Autor: Micro Mreza

''Da uništite kulturu, ne morate spaliti knjige. Dovoljno je da ih ljudi prestanu čitati'', svojevremeno je izjavio pisac Rej Bredburi. Iako je digitalizacija učinila da nam mnoga književna djela budu dostupnija, aktivnost čitanja knjiga danas je na niskim granama. Ipak, pravi ljubitelji knjiga našli su platformu da se povežu i dijele strast prema raznim književnim djelima. Društvena mreža Instagram omogućila im je da naprave profile u kojima promovišu čitanje knjiga, tzv. bookstagram i stvore svoju malu zajednicu. Marina Mučalović i Milica Gajčić, studentkinje germanistike Filološkog fakulteta u Banjoj Luci,  vlasnice su stranica na Instagramu na kojima sa svojim pratiocima  dijele ljubav prema čitanju knjiga. 

505 Objavljeno 19 maj 2021 Autor: Zlatko Zahović