1649 Objavljeno 18 decembar 2020 Autor: Micro Mreza

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška, u protekla 24 časa , evidentirana su tri krivična djela, dva slučaja narušavanja javnog reda i mira, kao i jedna saobraćajna nezgoda sa posljedicama po lice.

Na magistralnom putu Gradiška – Banja Luka, u mjestu Brestovčina, grad Gradiška, 17.12.2020. godine u 21,50 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putnički automobil marke ''Ford Eskort'' kojim je upravljao M.L. iz Gradiške i putnički automobil marke ''Škoda'' kojim je upravljala Z.M. iz Gradiške.

Uviđaj izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška, koji su utvrdili da su u ovoj saobraćajnoj nezgodi oba vozača zadobili tjelesne povrede, dok je na vozilima nastupila materijalna šteta. 

Takođe policijski službenici Policijske stanice Gradiška, 17.12.2020. godine oko 21,10 časova u mjestu Liskovac, grad Gradiška, lišili su slobode lice I.G. iz Gradiške, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.

Nakon prestanka razloga za zadržavanje navedeno lice je pušteno na slobodu, a istom je uručen prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.


Subscribe na naš YouTube kanal.

Pratite ''Micro Mrežu'' na FacebookuInstagramu i Twitteru.

Besplatnu Android aplikaciju preuzmite OVDJE.

Auto Janković