1941 Objavljeno 09 decembar 2020 Autor: Micro Mreza

Od lica T.Z. oduzeto je vozilo zbog počinjenih prekršaja, potvrđeno je za ''Micro mrežu'' iz Policijske uprave Gradiška.

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka izvršili su oduzimanje jednog vozila, od lica koje je višestruki povratnik u vršenju prekršaja.

Naime, policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 08.12.2020. godine izvršili su kontrolu putničkog automobila marke ’’Škoda’’ kojim je upravljao vozač T.Z. iz mjesta Čatrnja, grad Gradiška.

Izvršenom kontrolom policijski službenici su utvrdili da vozač T.Z. upravlja vozilom koje nije registrovano, kao i da kod sebe nema vozačku dozvolu, kojom prilikom je počinio prekršaje iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, te su izvršili privremeno oduzimanje gore navedenog vozila.

Privremeno oduzimanje vozila je izvršeno od lica koje je višestruki povratnik u izvršenju prekršaja i koji ima veći iznos neplaćenih novčanih kazni u Registu novčanih kazni.

Protiv navedenog lica, Osnovnom sudu Gradiška, Odjeljenju za prekršaje biće podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima BiH.

Policijska uprava Gradiška će i u narednom periodu nastaviti sa sprovođenjem aktivnosti vezane za kontrolu učesnika u saobraćaju, te apeluje na sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, kako bi vlastitu bezbjednost i bezbjednost drugih građana podigli na što veći nivo.


Subscribe na naš YouTube kanal.

Pratite ''Micro Mrežu'' na FacebookuInstagramu i Twitteru.

Besplatnu Android aplikaciju preuzmite OVDJE.

Auto Janković