Krčma kod Ace
757 Objavljeno 09 decembar 2020 Autor: Micro Mreza

Policija u Laktašima uhapsila je juče muškarca inicijala N.L. nakon što je prijavljeno da je nepoznata osoba oštetila inventar u više lokala u ovom gradu.

"Policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka, obratili su se D.R., B.R. M.P. vlasnici ugostiteljskih objekata iz Laktaša, kao i N.G. vlasnik poljoprivredne apoteke koji su prijavili da je nepoznato lice u toku noći oštetilo više stolova i stolica iz bašta ugostiteljskih objekata koje je izbacilo na prostor Trga Predraga Budića u Laktašima kao i da je oštetio inventar poslovnog subjekta", saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Iz policije dodaju da su njihovi službenici istog dana, vršeći redovne poslove i zadatke, primjetili N.L. koji se oglušio o naređenje da se zaustavi, te se dao u bijeg.

Nakon što je sustignut, isti je uhapšen i sproveden u prostorije policijske stanice Laktaši, dodaju iz policije.

O svemu je obaviješten dežurni Okružni tužilac javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio policijskim službenicima da nakon prikupljanja svih činjenica dostave Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Nakon kriminalističke obrade, uz saglasnost dežurnog Okružnog tužioca, lice N.L. je pušten na slobodu.


Subscribe na naš YouTube kanal.

Pratite ''Micro Mrežu'' na FacebookuInstagramu i Twitteru.

Besplatnu Android aplikaciju preuzmite OVDJE.

Auto Janković