2915 Objavljeno 15 oktobar 2020 Autor: Micro Mreza

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, preduzimajući mjere i radnje na suzbijanju proizvodnje i prometa opojnih droga, 14.10.2020. godine, lišili su slobode lice D.G. iz Gradiške zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo ''Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga'', potvrđeno je za ''Micro mrežu''.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Gradiška, 14.10.2020. godine, policijski službenici su u Gradišci, izvršili pretres kuće i pratećih objekata koje koristi navedeno lice, kojom prilikom je pronađena određena količina suhe biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, određena količina praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid, određena količina nepoznate materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu i metalna mrvilica sa ostatcima suhe biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Pronađeni predmeti su izuzeti i poslužiće kao dokaz u krivičnom postupku.

O navedenom događaju upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri protiv D.G. podnese izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Besplatnu Android aplikaciju portala ''Micro mreža'' preuzmite OVDJE.