1712 Objavljeno 21 jul 2020 Autor: Micro Mreza

Rasvijetljeno je krivično djelo ''Teška krađa, a dva lica su lišena slobode, potvrđeno je za ''Micro mrežu'' iz Policijske uprave Gradiška.

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška identifikovali su i lišili slobode lica Z.R. i R.B. iz Kozarske Dubice, za koje postoji sumnja da su počinili krivično djelo ''Teška krađa''.

Naime, Policijskoj stanici Gradiška, 20.07.2020. godine oko 20,00 časova, prijavljeno je da je u mjestu Orahova, grad Gradiška, u vremenskom periodu od 19.07.2020. godine do momenta prijave izvršena provala u vikendicu privatno vlasništvo, iz koje je otuđen razni ribarski pribor i jedan akumulator.

Operativnim radom policijskih službenika Policijske uprave Gradiška, identifikovani su i lišeni slobode lica inicijala Z.R. i R.B. koji se sumnjiče da su upotrebom podesnog alata nasilno otvorili prozor vikendice, ušli u unutrašnjost iste, izvršili premetačinu, nakon čega su otuđili gore navedene predmete.

Otuđeni predmeti su pronađeni kod osumnjičenih, te su vraćeni vlasniku.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se lica ispitaju na navedene okolnosti, te da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Auto Janković