2612 Objavljeno 16 jul 2020 Autor: Micro Mreza

Dana 15.07.2020. godine oko 18.00 časova Policijskoj upravi Gradiška prijavljeno je da je u mjestu Turjak, grad Gradiška jedno lice fizički napalo komšiju, kojom prilikom je u ruci držalo ručnu bombu, potvrđeno je za ''Micro mrežu'' iz ove uprave.

Na lice mjesta su upućeni policijski službenici ove Policijske uprave koji su potvrdili navode prijave, te utvrdili da je jedno lice iz mjesta Turjak, grad Gradiška prvo verbalno, a potom i fizički nasrnulo na komšiju kojom prilikom je u ruci držalo ručnu bombu, a koju je u jednom trenutku i bacilo u pravcu oštećenog, ali ista nije eksplodirala nakon čega je pobjeglo sa lica mjesta, te se zaključalo u svoju porodičnu kuću zajedno sa majkom.

Na lice mjesta su upućeni policijski službenici Policijske uprave Gradiška i pregovarački tim Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, kako bi stupili u kontakt sa licem da se isto preda.

U jutarnjim časovima, 16.07.2020. godine, policijski službenici ove Policijske uprave zajedno sa pregovaračkim timom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, nastavili su sa preduzimanjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti.

O svemu naprijed navedenom putem telefona obavješten je dežurni tužilaca OJT Banja Luka pod čijom nadzorom se preduzimaju mjere i radnje.

Foto: Srpskainfo

Auto Janković