2618 Objavljeno 13 jul 2020 Autor: Micro Mreza

U saobraćajnoj nezgodi kod Laktaša jedno lice je smrtno stradalo, potvrđeno je za ''Micro mrežu'' iz Policijske uprave Banjaluka.

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, 12.07.2020. godine oko 22,15 časova izvršili su uviđaj na licu mjesta saobraćajne nezgode (slijetanje sa kolovoza), koja se dogodila na lokalnom putu u mjestu Jaružani, opština Laktaši u kojoj je učestvovalo lice inicijala D.P. sa putničkim automobilom marke Fiat Punto (Fiat Punto), koje je smrtno stradalo.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se danas izvrši obdukcija beživotnog tjela u Zavodu za sudsku medicinu RS.

Efikasnim radom rasvjetljena teška krađa


Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, 10.07.2020. godine u 21,25 časova preduzimanjem operativnih mjera i radnji identifikovali su i slobode lišili lice inicijala Ž.J. zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo ''Teška krađa''.

Naime, istog dana u 17,10 časova nadležnoj policijskoj stanici, od strane oštećenog lica, prijavljeno je da je nepoznato muško lice ušlo u otključanu porodičnu kuću, odakle je otuđilo novčanik u kojem se nalazio novac u iznosu od 150KM i bankovna kartica. Potom je lice sa bankovne kartice podiglo novac u iznosu od 800KM.

U toku je kriminalistička obrada navedenog lica.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Povrijeđen traktorista kod Čelinca


Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 10.07.2020. godine, izvršili su uviđaj na licu mjesta saobraćajne nezgode (slijetanje sa kolovoza) koja se dogodila oko 17,10 časova, na lokalnom u mjestu Šnjegotina Velika opština Čelinac, u kojoj je tjelesne povrede zadobilo lice inicijala Z.P. koje je upravljalo radnom mašinom traktor marke ''Belarus''.

Lice je zbrinuto na UKC Republike Srpske.

Požar u krugu poslovne zone ''Incel''


Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 10.07.2020. godine, izvršili su uviđaj u ulici Veljka Mlađenovića bb u krugu poslovne zone „Incel“, gdje je došlo do požara u pogonu za preradu papira.

Požar je lokalizovan od strane Vatrogasne brigade Grada Banja Luka.

Prilikom požara nastupila je materijalna šteta, koja će naknadno biti utvrđena. Nije bilo povrijeđenih lica.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se nakon kompletiranja predmeta dostavi izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama. Obavješten je i republički inspektor za zaštitu od požara i republički inspektor zaštite na radu kako bi preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Auto Janković