1174 Objavljeno 31 decembar 2019 Autor: Micro Mreza

Pravu dramu u jednoj laktaškoj pekari priredio je sinoć tridesetogodišnji muškarac iz Trna. Tamo je normalno ušao, jeo, pa ništa nije dalo naslutiti ono što je uslijedilo. Kada je krenuo, kako nam očevici pričaju, napao je radnice.

Vikao je da će se vratiti, pobiti sve, a onda i sebe. Drama se nastavila i po izlasku iz pekare. Muškarac se bacio na haubu automobila koji je bio u pokretu, a nakon što se vozilo zaustavilo, razbio je prozor na suvozačevom mjestu, pao na zemlju i tom prilikom zadobio povrede stomaka.

Oko 20 časova sanitetskim vozilom Službe hitne pomoći Laktaši dovezen je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske. Trenutno je van životne opasnosti.

“Zdravstveno stanje tridesetogodišnjeg pješaka koji je povrijeđen u mjestu Trn stabilizovano je i nalazi se na liječenju u Klinici za opštu i abdominalnu hirurgiju”, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Na licu mjesta je izvršen i uviđaj. Iz policije je saopšteno da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovali putnički automobil marke “Golf” kojim je upravljalo lice A.J. i pješak J.Z. koji je zadobio tjelesne povrede. O svemu je obavješteno Okružno javno tužilaštvo Banja Luka, piše Glas Srpske.

Auto Janković