1387 Objavljeno 24 decembar 2019 Autor: Micro Mreza

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Banjaluka-Gradiška povrijeđen je motorista Milovan Pavković (46) iz Laktaša.

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka saopštilo je da se nesreća dogodila jutros oko 6.45 časova u Ljevčanskoj ulici u Laktašima.

– U saobraćajnoj nesreći učestvovala je Tatić Aleksandra, rođena 1972. godine iz Banjaluke, koja je upravljala putničkim vozilom marke “pežo”, a drugi učesnik je Pavković Milovan rođen 1973. godine iz Laktaša, koji je upravljao motociklom marke “kanuni”- saopšteno je iz banjalučkog tužilaštva.

Prilikom saobraćajne nesreće tjelesne povrede zadobio je motociklista Pavković Milovan. Njemu je pružena ljekarska pomoć i on je smješten u UKC RS-Banjaluka.

Pročitajte još:

Udes na putu Laktaši - Gradiška

– Uviđaj na licu mjesta nesreće obavila je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Hana Vranješević, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Laktaši. Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode – naveli su iz banjalučkog tužilaštva.

Nakon uviđaja normalizovan je saobraćaj na ovoj dinoci.

/Srpskainfo/

Auto Janković