1511 Objavljeno 10 decembar 2019 Autor: Micro Mreza

"B.S. (24) je u nedjelju došao u dvorište moje kuće, samo rekao 'Jel’ tako' i zatim pucao sebi u glavu", kaže u ispovijesti njegova djevojka D.M.

Podsjetimo, ovaj nemili događaj se desio u selu Bakinci kod Laktaša kada je mladić došao pred kuću svoje trudne djevojke, te pucao iz pištolja sebi u glavu. On je tom prilikom zadobio veoma teške povrede i ljekari se bore za njegov život. D.M. je za banjalučki portal "Srpskainfo" potvrdila da su ona i Bojan dugo u vezi i navela da ne zna zbog čega je on odlučio da digne ruku na sebe.

"Imali smo par malih svađa, kao što imaju svi parovi, ali nijedna nije bila tako ozbiljna da bi se on zbog toga pokušao ubiti. Samo on zna šta mu je u tom trenutku prošlo kroz glavu", kaže D.M.

Ona je dodala da joj smeta što sada neki pokušavaju da oblate njenog momka.

"Samo molim boga da se on oporavi i da mu ne ostanu posljedice", istakla je ova djevojka.

Ona je za pomenuti portal pojasnila da ništa ranije nije ukazivalo na to da bi B.S. mogao pokušati da se ubije.

"Ne znam zbog čega je to uradio. Imali smo planove na ljeto da se vjenčamo i sve je išlo prema tome", kaže D.M.

Kako piše "Srpskainfo", njene komšije su nagađale da je on u nedjelju došao do njene kuće zbog toga što je ona navodno rekla da planira abortirati njihovo dijete.

"Kada je došao u njeno dvorište molio ju je da razgovaraju, ali je ona odbila. On je tada izvadio pištolj i pucao sebi u glavu", ispričao je u ponedjeljak jedan od komšija.

Međutim, D.M. tvrdi da to nije bilo tako i da ne zna zbog čega njene komšije pričaju te priče.

"Ne znam da li mrze mene ili njega, pa zbog toga tako pričaju. Samo se trebaju Boga bojati", poručila je D.M.

U Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske rekli su da je B.S. hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intezivno liječenje UKC RS. Prema riječima dežurnog ljekara Bojana Tomanića, on je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju.

"Zdravstveno stanje pacijenta je nepromijenjeno. I dalje se nalazi u stanju duboke kome i sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne", rekao je on.

Auto Janković