1202 Objavljeno 09 decembar 2019 Autor: Micro Mreza

Policija u Srpcu uhapsila je N.A. iz Vukosavlja zbog sumnje da je počinio krivično djelo prevare.

Slučaj je policiji prijavljen 8. decembra, kada je oštećeni ispričao da su mu pred kuću došle dvije nepoznate osobe i kupile zaprežna kola. Dogovorena je cijena od 150 maraka, ali su prevaranti isplatili 150 dinara i otišli u nepoznatom pravcu.

– Brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika, istog dana oko 15 časova, identifikovan je i lišen slobode N.A. iz Vukosavlja, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo “prevara”. Tokom ispitivanja, od osumnjičenog su oduzete predmetne stvari, te su vraćene vlasniku – saopšteno je danas iz Policijske uprave Gradiška.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta podnose izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Policijska uprava Gradiška ujedno je apeolovala na sve građane da se zaštite od ovakvih ili sličnih krivičnih djela, te da, ukoliko, primjete lica za koja se sumnja da se bave bilo kojim vidom prevare, odmah obavijeste najbližu policijsku stanicu pozivom na broj telefona 122.

Auto Janković