973 Objavljeno 14 oktobar 2019 Autor: Micro Mreza

Tokom proteklog vikenda policija iz Laktaša imala je pune ruke posla, te su uhapsili četiri osobe zbog pokušaja krađe, ali i krađe sa kuće u izgradnji.

U Policijskoj upravi Banjaluka pojasnili da su prilikom opservacija u večernjim časovima uočili dva nepoznata muškraca kako pokušavaju provaliti u stambeni objekat.

Prema saznanjima Srpskainfo, oni su bili maskirani fantomakama i kada su ih policajci primijetili, naredili su im da stanu.

– Tom prilikom Mile Šućur je stao, a njegov saučesnik Ljubiša Šurlan je krenuo da bježi. Policajci su zatim stigli Šurlan i uhapsili – rekao je izvor blizak istrazi.

U blizini mjesta gdje su oni uhapšeni, policija je primijetila i njihov automobil „mercedes“ čijim pregledom je nađen alat za obijanje, sportska torba i druge stvari.

– Daljim radom, policija je pretresla i njihove kuće, te oduzela oružje i municiju – potvrdio je naš izvor.

Pripadnici Policijske stanice Laktaši tokom vikenda rasvjetlili su i pljačku kuće u izgradnji u Srpskoj ulici u tom gradu. Tom prilikom ukradena je veća količina bakarnih oluka, okova i crijepa čime je vlasniku pričinjena šteta od oko 3.000 maraka.

Prema nezvaničnim informaicjama zbog ove krađe uhapšeni su Mlađen Šuman (35) i Željko Stevanović (24).

Auto Janković