880 Objavljeno 15 oktobar 2021 Autor: Micro Mreza

Servisne informacije za 15. oktobar 2021. godine.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa javni red i mir narušen je u jednom slučaju, dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

Pripadnici Profesionalne vatrogasno - spasilačke jedinice Gradiška imali su dvije požarne intervencije. Juče u 12 časova i 45 minuta intervenisali su u Ulici Braće Čubrilović gdje je gorio dimnjak, dok su u 13 časova i 38 minuta imali intervenciju u Ulici Vuka Stefanovića Karadžića zbog požara na dimnjaku.

U službi Hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja u protekla 24 časa pregledano je 27 pacijenata. Dežurni doktori bili su Zlatko Kotaraš i Jelena Moravac.

Na Odjelu porodilišta gradiške Bolnice u protekla 24 časa rođene su dvije djevojčice.

Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače koji se napajaju sa 20 Kv dalekovoda Laminci da će danas od 9 do 17 časova ostati bez električne energije.

Do prekida u isporuci dolaziće i na trafostanicama: Topola 2 Čiča, Bok Jankovac 5, Elezagići 1, Kijevci 1 i 3, Mašići Poljice, Vilusi Ivaštani, Srednja Jurkovica 2 i Donja Jurkovica 1 i 2.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković