9806 Objavljeno 11 oktobar 2021 Autor: Micro mreža

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda.

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 10.10.2021. godine došli su do operativnih saznanja da je 09.10.2021. godine oko 23,50 časova na prostoru benzinske pumpe u mjestu Bistrica, grad Gradiška, došlo do narušavanja javnog reda i mira međusobnom tučom dva lica.

Postupajući po navedenom događaju, policijski službenici su utvrdili da su javi red i mir po članu 12. Zakona o javnom redu i miru (tuča i fizički napad) narušila lica inicijala N.A. i F.K. obojica iz Gradiške, te će protiv istih biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu.

Daljim radom, utvrđeno je da lice N.A. ima rješenje o izolaciji zbog virusa Covid-19, čime je zbog nepoštovanja istog počinio krivično djelo "Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije''.

O navedenom je obavjišten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka koji je naložio da se po kompletiranju predmeta protiv lica N.A. u redovnoj proceduri dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković