9502 Objavljeno 27 jul 2021 Autor: Micro Mreza

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška, u protekla 24 časa, evidentirano je jedno krivično djelo, dva narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode od kojih je jedna sa posljedicama po lice.

Branko L. (66) iz Gradiške osumnjičen je da je na lokalnom putu šakom u nos udario starca Milu P. (89).

Kako nam je potvrđeno sve se desilo u mjestu Berek na putu, a ove osobe imale su od ranije nerazriješene konflikte, a osumnjičeni je bio pijan i malo 1.08 promila alkhola u krvi.

Starac je zadobio povredu nosa zbog čega mu je pomoć ukazana u JZU "Bolnica Gradiška".

Kako je saopšteno iz policije, službenici Policijske stanice Nova Topola, juče su uhapsili  B.L. iz Gradiške zbog postojanja sumnje da je počinilo krivično djelo teška tjelesna povreda. 

"B.L. se sumnjiči da je  istog dana u mjestu grad Gradiška oštećenom nanio tjelesne povrede u predjelu nosa. O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se protiv lica B.L. po kompletiranju predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu", navode iz policije. 

Saobraćajna nezgoda u Novoj Topoli, povrijeđeni prevezen na UKC

Na magistralnom putu Banja Luka - Gradiška, u mjestu Nova Topola, grad Gradiška, 26.07.2021. godine oko 19,00 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putnički automobil marke ''Audi'' kojim je upravljala S.M. iz Srpca i moped marke ''Yamasaki'' kojim je upravljao Ž.K. iz Gradiške koji je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobio tjelesne povrede i prevežen je u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske na dalje zbrinjavanje.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske uprave Gradiška, a o navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa