6236 Objavljeno 23 jul 2021 Autor: Micro Mreza

Od povratnika u izvršenju prekršaja oduzet je putnički automobil, potvrđeno je za ''Micro mrežu'' iz PU Gradiška.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška, su 22.07.2021. godine oko 20,30 časova, u mjestu Dubrave, grad Gradiška, prilikom vršenja kontrole saobraćaja, radarskim sistemom ''Ekin'' registrovali prekoračenje brzine putničkog automobila marke ''Lada'', kojim je upravljao NJ.P. iz Gradiške.

Izvršenom kontrolom, utvrđeno je da je NJ.P. upravljao neregistrovanim vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu, te isti kod sebe nije imao vozačku dozvolu i nije vratio registarske oznake u zakonskom roku, a na osnovu izvršenih provjera u Registru novčanih kazni, utvrđeno je da lice ima dug u iznosu od 1530 KM.

Daljom kontrolom policijski službenici su utvrdili da je jedna registarska oznaka ručno izrađena, kojom prilikom je lice NJ.P. počinilo krivično djelo ''Falsifikovanje isprave''.

Policijski službenici su privremeno oduzeli putnički automobil, a protiv lica NJ.P. biće podnešen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nadležnom tužilaštvu i zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa