953 Objavljeno 02 jul 2021 Autor: Micro Mreza

Više osoba povrijeđeno je u dvije odvojene nezgode koje su sinoć desile na Području koje pokriva Policijska uprava Banjaluka, a četiri osobe su zadobile teške povrede.

U nezgodi koja se dogodila oko 19.40 časova na putu M-I 101, učestvovali su: D.B. iz Kneževa, vozač golfa koji je zadobio lakše tjelesne povrede, te S.J. iz Banjaluke sa renoom, koji je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobio teške tjelesne povrede, a teško je povrijeđen i I.K, vozač forda.

Suvozač forda M.M. iz Nevesinja zadobio je lakše tjelesne povrede.

"Lica su zbrinuta na UKC RS radi pružanja ljekarske pomoći", navode iz policije.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, kako navode došlo je do oštećenja tri parkirana vozila u vlasništvu auto salona iz Banjaluke.

U drugoj nezgodi noćas oko 00,45 časova u mjestu Jablan povrijeđen je motociklista B.J. iz Laktaša koji je upravljao motociklom marke jamaha.

"Motociklista je u saobraćajnoj nezgodi zadobio teške tjelesne povrede i zbrinuto je na UKC RS radi pružanja ljekarske pomoći" , navode iz policije.

O obje nezgode je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Teška krađa

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, preduzimaju sve neophodne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela ''Teška krađa'' i pronalaska izvršioca.

Policijskoj upravi Banjaluka, juče  prijavljeno je, da je ispred servisa u Banjaluci otuđen terenski četverocikl marke ''CF Moto''.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Lišeno slobode lice po međunarodnoj potjernici

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 01.07.2021. godine, identifikovali su i lišili slobode lice inicijala D.B. iz Republike Slovenije, za kojim je raspisana Međunarodna interpolova potjernica, zbog počinjenog krivičnog djela ''Razbojništvo''.

Lice D.B. je istog dana predato u Sud Bosne i Hercegovine, radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković