Auto Janković
137 Objavljeno 24 jun 2021 Autor: Micro Mreza

UG ''Centar za djecu, mlade i porodicu'' Laktaši raspisuje JAVNI POZIV za omladinske organizacije i organizacije za mlade za učešće na ovogodišnjoj prvoj ikada VOLONTERIJADI u Bosni i Hercegovini, koja će biti održana u periodu od 9. do 12. jula u NP Sutjeska (Tjentište).

Napominjemo da će odabrane organizacije na ovom javnom pozivu u zavisnosti od raspoloživog broja mjesta imati priliku da delegiraju svoje predstavnike koji će biti u obavezi da predstave svoje organizacije i lokalne zajednice iz kojih dolaze.

Cilj ovog poziva je da dodatno osnaži omladinske i organizacije za mlade na prostoru BiH, te da kroz ovu priliku pruže mladima prostor za umrežavanje, upoznavanje i podstakne ih na dalji rad u omladinskom sektoru.

Prijaviti se možete putem sljedećeg linka: https://cdmpl.net/2021/06/22/poziv-omladinskim-organizacijama-i-organizacijama-za-mlade-u-bih/

Rok za prijavu: 30.06.2021. do 23:59.

Svi troškovi puta, smještaja, hrane i osvježenja su POTPUNO POKRIVENI.

Za više informacija budite slobodni da nas kontaktirate putem email adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Događaj se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa