2016 Objavljeno 22 jun 2021 Autor: Micro Mreza

Tri osobe su povrijeđene u sudaru automobila i dva motocikla na regionalnom putu Prnjavor-Srbac, u mjestu Velika Ilova, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Među povrijeđenima su i dva maloljetna lica.

U saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je lice čiji su inicijali M.Ј. iz Prnjavora sa automobilom reno i dva maloljetna lica sa motociklima honda.

Povrijeđenima je ukazana medicinska pomoć u domu zdravlja Prnjavor.

Nezgoda se dogodila sinoć u 21.30 časova, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Gorjela pilana kod Banjaluke

U Gornjoj Piskavici kod Banjaluke noćas je izgorjela pilana, a u požaru nije bilo povrijeđenih osoba, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

 

“Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, noćas oko 03.45 postupili su po prijavi da je u mjestu Gornja Piskavica, došlo do požara na pomoćnom objektu, vlasništvo lica inicijala N.G., a koji izdaje za potrebe pilane koja je u vlasništvu lica inicijala Đ.S”, nevcedeno je u saopštenju.

Požar je lokalizovan od strane Vatrogasne jedinice Banjaluka, a u gašenju je učestvovalo osam vatrogasaca sa četiri vozila.

O svemu je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković