2810 Objavljeno 08 jun 2021 Autor: Micro Mreza

Radmila M. (61), službenica jedne banjalučke banke, osumnjičena je da je u dva navrata oštetila banku za ukupno 42.793 KM.

Protiv nje su pripadnici Policijske uprave Banjaluka podnijeli banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj zbog sumnje da je počinila krivično djelo pronevjera.

"R.M. se sumnjiči da je u novembru 2020. godine, vršeći poslove bankara za finansijsko poslovanje u jednoj komercijalnoj banci, prvo prisvojila novac povjeren u radu u iznosu od oko 30.000 KM na način da je podiglo gotovinu i zadržao za sebe. Zatim je kroz aplikaciju bankarskog sistema isti iznos fiktivno prenijela na zaduženje druge blagajne", navode iz policije.

Takođe, ovu službenicu  sumnjiče da je u istom vremenskom periodu, izvan radnog vremena, iz dnevno noćnog trezora, prisvojila položeni pazar privrednog društva u iznosu od oko 12.100 KM.

Na taj način oštetil je banku u kojoj je radila za ukupan iznos od 42.793,60 KM.

Osumnjičen da je ukrao stambeni kontejner Centra za socijalni rad

D.R. osumnjičen je da je 1. juna u mjestu Veliko Blaško, opština Laktaši izvršio krađu stambenog kontejnera, vlasništvo Centra za socijalni rad Laktaši, koji je nakon krađe prodao trećem licu, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

O događaju je obaviješten Okružni javni tužilac koji je naložio da se nakon kompletiranja svih činjenica dostavi Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, u redovnoj proceduri.

Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković