2320 Objavljeno 26 maj 2021 Autor: Micro Mreza

Slobode je lišen vozač ''Audija'' koji je izazvao saobraćajnu nezgodu i udaljio se sa lica mjesta, potvrđeno je za ''Micro mrežu'' iz PU Gradiška.

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, 25.05.2021. godine oko 19,40 časova pronašli su i lišili slobode lice R.D. iz Srpca, a koji je istog dana oko 19,20 časova izazvalo saobraćajnu nezgodu, a zatim napustilo lice mjesta.

Naime, na lokalnom putu Razboj Ljevčanski – Laktaši, u mjestu Razboj Ljevčanski, opština Srbac, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali nepoznati vozač sa putničkim automobilom marke ''Audi'' i D.M. iz Srpca sa putničkim automobilom marke ''Golf'', kojom prilikom se vozač putničkog automobila ''Audi'' udaljio sa lica mjesta.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice Srbac koji su utvrdili da je na vozilima nastupila materijalna šteta, bez povrijeđenih lica.

Istog dana, u ulici Nemanjina, opština Laktaši, policijski službenici su zaustavili i kontrolisali putnički automobil marke ''Audi'' kojim je upravljao R.D. iz Srpca. Izvršenim alkotestiranjem lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,83 g/kg, te je lišeno slobode.

Po kompletiranju predmeta protiv lica R.D. biće podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka Osnovnom sudu Gradiška zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Apelujemo na sve građane da se pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, kako bi vlastitu sigurnost i sigurnost drugih građana podigli na što veći nivo.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković