4807 Objavljeno 24 maj 2021 Autor: Micro Mreza

Podnesena su tri izvještaja za krivična djela ''Povreda obaveza vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga i sastavljanja finansijskih izvještaja i njihovo falsifikovanje ili uništavanje'' i ''Zloupotreba položaja odgovornog lica'', potvrđeno je za ''Micro mrežu'' iz PU Gradiška.

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, su u vremenskom periodu od mjeseca marta do mjeseca maja 2021. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka, podnijeli tri izvještaja protiv tri lica zbog postojanja sumnje da su počinili krivična djela ''Povreda obaveza vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga i sastavljanja finansijskih izvještaja i njihovo falsifikovanje ili uništavanje'' i ''Zloupotreba položaja odgovornog lica''.

Naime, lica V.V. i S.G. oboje iz Gradiške i V.J. iz Banja Luke, se sumnjiče da su u mjesecu decembru 2017. godine, kao odgovorna lica osiguranja, obavljajući poslove obaveznog osiguranja od odgovornosti za motorna vozila, prilikom sačinjavanja polise osiguranja za vozila na osnovu prethodne polise osiguranja, unijeli neistinite podatke, te izdali polise osigaranja za premijskim razredom, iako lica nisu ispunjavala uslove za premijski razred odnosno popust.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković