3609 Objavljeno 30 april 2021 Autor: Srna

Tri osobe su povrijeđene u sudaru pet vozila na auto-putu Gradiška-Banjaluka, u mjestu Romanovci, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Gradiška.

Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć, a u njoj je učestvovalo teretno vozilo i četiri automobila.

Iz ove uprave su naveli da je teretnim vozilom mersedes upravljalo lice čiji su inicijali LJ.S. iz Kotor Varoša, koje je povrijeđeno, kao i putnici u ovom vozilu, lice G.S. i četrnaestogodišnje lice.

Automobilima pežo, sitroen, bmv i volvo, koji su učestvovali u nezgodi, upravljali su R.M. iz Banjaluke, D.Đ. iz Modriče, E.G. iz Travnika i B.Đ. iz Doboja, naveli su iz Policijeke uprave Gradiška.

Uviđaj na lici mjesta izvršili su službenici Policijske uprave Gradiška.

Obustava saobraćaja na auto-putu Gradiška-Banjaluka u oba smjera trajala je od sinoć od 23.05 časova do jutros u 6.40 časova.

Prema nezvaničnim informacijama, u saobraćajnoj nezgodi lakše su povrijeđeni vozač teretnog vozila Ljubinko Stojanović (48) iz Kotor Varoša, te Gordana Stojanović i četrnaestogodišnjak, koji su bili putnici u vozilu.

Automobilima su upravljali Rajko Majkić (51) iz Banjaluke, Dimšo Đukić (54) iz Modriče, Emir Gaši (27) iz Travnika i Bogdan Đurđević (34) iz Doboja.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković