Auto Janković
671 Objavljeno 20 april 2021 Autor: Duško Mrkonjić

Sutra se očekuje uglavnom sunčano vrijeme uz malu do umjereno oblačnost, nešto više oblaka očekuje se na Kozari gdje je moguća slaba prolazna kiša.

U noći sa srijede na četvrtak doći će do porasta oblačnosti, koja će se zadržati do jutranjih časova u četvrtak, uz postepeno raslojavanje oblačnosti i više sunčanih sati uz malu do umjerenu oblačnost. Novo naoblačenje, samo ovog puta sa prolaznom slabom kišom ili prolaznim pljuskom očekuje se tokom večernjih časova u četvtrka i u noći na petak.

Prestanak padavina tokom ranijih jutarnjih časova uz posteno razvedravanje. Dnevne vrijednosti temperature vazduha u padu poredeći sa prethodnim danima.

Minimalna temperatura vazduha u srijedu 2◦C na Kozari do 5◦C u gradu na Savi, u četvrtak stepen dva više, a u petak od 4◦C do 7◦C.

Najviša dnevna temperatura vazduha u srijedu i četvtak do 14◦C do 18◦C, u petak nešto hladnije sa temperaturama vazduha od 13◦C do 17◦C.

Biometeorološki uslovi narednih dana povoljniji poredeći sa prethodnih periodom. Manje tegobe usljed dnevnog porasta oblačnosti, kao i padavinama u periodu kada se u prognozirane mogu osjetiti meteoropate u vidu nesanice , glavobolje i razdražljivosti.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa